Strandpaviljoen komt naar Koninklijke HFC

Het voormalige Corendon-strandpaviljoen uit Zandvoort arriveert vanaf woensdag 16 juni 2021 bij de velden van voetbalvereniging Koninklijke HFC aan de Emauslaan 2. Het transport gaat drie dagen duren.

Het paviljoen wordt afgeleverd in zeecontainers die op vrachtwagens worden vervoerd. Daarna wordt het strandpaviljoen op het hoofdveld opgebouwd en in gebruik genomen als tijdelijk clubhuis van de voetbalclub. Het tijdelijke clubhuis blijft staan gedurende de bouw van een nieuw en groter clubhuis, waarvan de bouw nog voor de zomervakantie zou moeten beginnen.

De transporten worden begeleid door verkeersregelaars, om gevaarlijke situaties in de woonwijk en op de doorgaande fietsroute bij de ingang van HFC te voorkomen.

Convenant

De voetbalvereniging, de gemeente en het Comité Buren van HFC spreken met elkaar over een convenant, waarin afspraken worden vastgelegd die de bouwplannen voor alle betrokken partijen acceptabel maken. Eerder ontstond onrust onder de directe buren van de club over de omvang van het nieuwe clubhuis en een gevreesde toename van de overlast. De ingang van HFC ligt in een doodlopende straat achterin de woonwijk Vredenhof.

Gerelateerd(e) project(en):

Speak Your Mind

*