Uitnodiging HFC buurtborrel, maandag 26 augustus 2019

De wijkraad ontving onlangs een uitnodiging voor een buurtborrel bij HFC.

Hieronder de tekst van de uitnodiging:

Namens het bestuur van Koninklijke HFC en de Jubileumcommissie Kon. HFC 140 jaar willen wij u van harte uitnodigen voor de borrel die wij op maandag 26 augustus vanaf 20 uur voor de bewoners van de wijk Zuiderhout & Vredenhof organiseren.

Deze borrel houden wij in het kader van 140-jarig bestaan van Koninklijke HFC. Het thema van het aanstaande jubileum is “Traditie en Toekomst”: 140 jaar Feest in de TenT. De twee hoofdletters in het woord TenT staan voor Traditie en Toekomst. Wij hebben voor dit thema gekozen omdat HFC trots mag zijn op de historie waaruit vele tradities zijn ontstaan. Tegelijkertijd willen wij niet op onze lauweren rusten, maar ons juist blijven richten op de toekomst van HFC.

Tijdens de borrel zal het bestuur een korte toelichting geven over het proces van de verbouwingsplannen van het clubhuis die wij reeds eerder met de wijk deelden. De borrel zal plaatsvinden in de TenT die (tijdelijk) op het veld tegenover het clubhuis komt te staan.

Wilt u zo goed zijn om deze uitnodiging te delen de wijkbewoners? We kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen op 26 augustus aanstaande.

Met sportieve groet,

Dirk Jan Rutgers
Voorzitter Koninklijke HFC

Monica Versteegh
Voorzitter JuCo Kon. HFC 140 jaar

Speak Your Mind

*